• Klanten geven ons een 9.5! ★ ★ ★ ★ ★ ツ
  • Dé online nummer 1 in plaatmateriaal
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Bestellen en bezorgen dehoutgroothandel

- Liever een andere leverdag dan aangegeven bij het product? Stuur ons dan na het plaatsen van uw bestelling een mailtje met uw ordernummer en gewenste leverdag! 

- Levering in België of Duitsland? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

Onze uitgemeten verzendmethode!

Bestellingen worden bij DeHoutgroothandel verzonden per vrachtwagen of bestelwagen. Dit is afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Bestellingen worden bij DeHoutgroothandel met uiterste zorg geleverd. Zo wordt niet vochtbestendig materiaal netjes verpakt geleverd. 
Elke vrachtwagen heeft een meeneemheftruck bij zich zodat de bestelling makkelijk en snel gelost kan worden. 

Waar betaald u €75,00 transportkosten voor?

Met uw bezorgkosten kunnen wij een chauffeur met vrachtwagen én meeneemheftruck inzetten. Hierdoor ontvangt u uw bestelling in optimaal gemak. De chauffeur, de vrachtwagen, de brandstof en heftruck worden met de €75,00 gedekt. Bestelt u boven de €875,00? Dan wordt uw bestelling Franco (zonder bezorgkosten) afgeleverd. 

U koopt rechtstreeks vanuit de haven of doorvoerplaats

Het meeste materiaal dat wordt aangeboden door DeHoutgroothandel wordt rechtstreeks vanuit de haven of de dichtbijzijnde doorvoerplaats verzonden. Op deze manier wordt een stap in het bezorgproces overgeslagen, namelijk de levering naar onze verpakopslag. Op deze manier koopt u slimmer en goedkoper in dan bij andere aanbieders. 

 

 

Gratis thuisbezorgd v.a. €875,00

 

 


Dealer van o.a.

Copyright © 2019 De Houtgroothandel

ideal mastercard paypal skrill