Menu open Menu open Menu
0

Advies nodig? Bel 0313 - 82 09 92

Terug naar overzicht
Eiken Eiken planken

Eiken planken

Bekijk prijs in:
Inclusief BTW
Exclusief BTW

Eiken planken

Eiken planken

Eiken planken kunt u bestellen in zowel geschaafde als ruwe uitvoering. Bij DeHoutgroothandel worden eiken planken GRATIS op maat gezaagd. Bestelt u voor minimaal €450,00? Dan wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Met kwaliteit Europees eiken bent u verzekerd van een prachtig materiaal voor uw klus. Standaard diktes zijn 20mm, 26mm 33mm en 40mm. Diktes variëren van 145mm tot maar liefst 280mm. Vult u uw gewenste lengtes in? Dan gaan wij voor u aan de slag!

Let op: eiken producten zijn op aanvraag! Een offerte kan worden aangevraagd via sales@dehoutgroothandel.nl.

@@Read more@@
Filters
Verfijn resultaten:

Eiken planken

Geschaafde eiken planken

Geschaafde eiken planken worden veel toegepast in interieurwerk. Denkende aan tafels, bureaus, kasten, wanden en vloeren. Het materiaal is kunstmatig gedroogd waardoor de ‘werking’ van het hout minder zal zijn. Wel is aan te raden de planken een tijdje te laten wennen aan de temperatuur van het toepassingsgebied. Zo kan het eiken vooraf ‘werken’ en niet meer op het moment dat de materialen al verwerkt zijn. Dit zorgt voor een nóg beter eindresultaat! Een veel gebruikte dikte van eiken planken geschaafd is 20mm en 26mm.

Ruwe eiken planken

Eiken planken ruw worden veel toegepast bij veranda’s, verstekken en overkappingen. De ruwigheid van de planken zorgt voor een mooie natuurlijke en rustieke uitstraling. Na verloop van tijd kleurt het eiken grijzig. Zoals bekend kunnen ruwe planken licht afwijken in effenheid en dikte. Voor een vaste dikte kunt u beter kijken bij geschaafde eikenhouten planken.

Eiken planken met noesten

De kwaliteit eiken van DeHoutgroothandel is rustiek. Dit betekent dat er veel noesten mogen voorkomen wat zorgt voor een wilde en rustieke uitstraling. Indien u opzoek bent naar fijne kwaliteit eiken en zelfs noest-vrij kunt u contact met ons opnemen, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

@@Read more@@