• Klanten geven ons een 9.5! ★ ★ ★ ★ ★ ツ
  • Dé online nummer 1 in plaatmateriaal
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Hardhout betonplex

Betonplex platen bestaande uit hardhout fineren. Deze multiplex platen werden voorheen ook wel de meranti betontriplex platen genoemd. De platen zijn opgebouwd uit Aziatisch hardhout, geproduceerd in Indonesië. Ook deze hardhout betonplex platen zijn uiteraard voorzien van een 120gr/m2 fenolharscoating. Geschikt voor eenvoudig betonwerk zonder specifieke eisen. Niet alleen voor betonwerk worden de platen gebruikt. Ook voor andere klussen waarbij vocht, en grover gebruik voorkomt. De levertijd van deze prachtige hardhout betonplex platen is 2 tot maximaal 3 werkdagen.

Hardhout betonplex

Deze betonplex soort is geschikt voor eenvoudig betonwerk. De platen zijn voorzien van een 120 grams fenolharscoating. De twee zijden van de platen zijn voorzien van een gladde en strakke donkerbruine fenolharsfilm. Deze betonplex platen zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen: 4, 6, 9, 12, 15 en 18mm.

Toepassingen en afmeting

De afmeting van de plaat is 125x250cm. De platen zijn watervast verlijmd en kunnen daarom wel tegen een stootje vocht! Zoals vermeld wordt betontriplex officieel gebruikt voor het maken van bekistingen. Bekistingen zijn weer nodig om beton te storten. Een bekisting kan ook wel een ‘mal’ genoemd worden. Doordat betontriplex erg hard, glad en afgewerkt met een coating en epoxylaag is, is het interessant voor nog veel meer projecten zoals tafelwerkbladen, vogelhuizen, bedrijfswageninterieur en nog veel meer.

Betonplex hardhout opbouw

De hardhouten betonplex platen werden voorheen ook wel de meranti platen genoemd. Het materiaal wordt geproduceerd in Indonesië. De Hardhout fineren zelf komen uit Azië. Bij het verwerken is het belangrijk dat zaagranden en eventuele schroefgaten worden behandeld met een goede randsealer.

Bruynzeel randsealer

Een goede randsealer vindt u ook terug in ons assortiment. Deze randsealer is van het merk Bruynzeel en staat garant voor optimaal gebruiksgemak. Wordt het plaatmateriaal niet verzaagd of geschroefd? Dan is het ook niet nodig om een sealer te gebruiken. Dat is nou het voordeel van zo’n betonplex plaat!

 

Levertijd van de platen

De hardhout betonplex platen worden bij Dehoutgroothandel.nl al bezorgd binnen 2 tot 3 werkdagen! Bestel je boven de €650,00? Dan wordt de bestelling Franco geleverd. Het plaatmateriaal dat kan worden besteld wordt met een vrachtwagen geleverd. Deze vrachtwagen(s) zijn voorzien van een kooi aap, ook wel meeneemheftruck genoemd. Hierdoor hoeft u zelf niet thuis te zijn bij de levering. De chauffeur lost de platen netjes verpakt met de heftruck op uw erf.

  • Thuisbezorgd tussen 24 en 25 juli
  • Gratis thuisbezorgd boven de €875,00
  • Uitsluitend de beste kwaliteit

Uitgelichte categorieën

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Copyright © 2019 De Houtgroothandel

ideal mastercard paypal skrill