• Klanten geven ons een 9.5! ★ ★ ★ ★ ★ ツ
  • Dé online nummer 1 in plaatmateriaal
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Populieren betonplex bestellen

Populieren betonplex platen bestaan uit door en door populieren fineren. Deze platen mogen worden beschouwd als de minst kwalitatieve platen uit het gehele betonplex assortiment. Door een lage kwaliteit hout en coating die wordt gebruikt is de plaat slechter te bewerken en spat de sterkte er niet van af. Voor doeleinden waar redelijk vocht bij komt kijken raden wij populieren betonplex ten zeerste af. Zoekt u net even een wat water- en stootvastere plaat voor binnen waarbij het uiterlijk niet belangrijk is? Kies dan voor populieren betonplex. Kortom: aan populieren betonplex mag geen hoge kwaliteitseis worden gesteld.  
De levertijd van deze populieren betonplex platen is 2 tot 3 werkdagen.

Populieren betonplex

Populieren betonplex

De allergoedkoopste plaat in de categorie betonplex. De populieren betonplex plaat. De platen zijn opgebouwd uit Chinees populieren fineren. Aan deze plaatsoort mogen geen hoge eisen worden gesteld. De speerpunten van het produceren van de platen zijn ‘goedkoop’ en ‘snel’. De zijden van de platen zijn voorzien van een 120grams fenolharscoating. Door de goedkope en makkelijke én handmatige wijze van produceren komen gaps en overlaps regelmatig voor. Een aftekening in de structuur van het hout in het beton zelf is hierdoor mogelijk. Zoek je dus een goedkope oplossing voor het storten van een betonnen muurtje waarbij het zicht niet als prioriteit 1 wordt gezien, is de populieren betonplex plaat ideaal! De leverbare afmeting is de 18mm in 125 x 250 cm.

Het toepassen van de plaat

Het is belangrijk om de plaat op de juiste manier te gebruiken. Daarnaast dient u goed te weten waar de plaat wel en niet geschikt voor is. Zoals hierboven vermeld, is de plaat geschikt voor heel eenvoudig betonwerk. Kort door de bocht kunnen we stellen dat de plaat geschikt is bij werk waar het uiterlijk niet op prioriteit 1 staat. Worden de platen gebruikt in zeer vochtige situaties? Dan raden wij de populieren betonplex plaat af. Ondanks de plaat een watervaste verlijming heeft, laat de plaat zijn steken liggen bij de opbouw van de plaat. Zoals we eerder vertelden is de plaat op een zo goedkoop en snel mogelijke manier geproduceerd. Ook de houtsoort is niet de ‘beste’. Als we de populieren plaat naast een berken betonplex plaat zetten, verliest de populieren plaat op alle vlakken. Ga je de plaat toch buiten gebruiken? Dan adviseren wij eventuele zaagranden en schroefgaten zorgvuldig af te dichten met een triplex randsealer.

Conclusie: Kwaliteit en uiterlijk niet zo belangrijk? Kies dan voor de populieren betonplex plaat

  • Thuisbezorgd tussen 24 en 25 juli
  • Gratis thuisbezorgd boven de €875,00
  • Uitsluitend de beste kwaliteit

Uitgelichte categorieën

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Copyright © 2019 De Houtgroothandel

ideal mastercard paypal skrill