• Klanten geven ons een 9.5! ★ ★ ★ ★ ★ ツ
  • Dé online nummer 1 in plaatmateriaal
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Vierkante tuinpalen

Vierkante tuinpalen

voor u hebben wij een ruim assortiment aan vierkante tuinpalen geselecteerd.
zo is er een ruime keuze aan verschillende diktes en lengtes.
U kunt hier kiezen uit de soorten hardhout, Douglas en Geïmpregneerde palen. Daarnaast heeft u bij geïmpregneerde vierkante tuinpalen de keus uit een diamantkop of een rechte boven kant.
Wist u dat? Een diamantkop voor een goede afwatering van de paal zorgt?
bekijk ook: afrasteringspalen, halfronde palen, boompalen, ronde palen

tuinpalen worden vaak gebruikt bij het zetten van schuttingen. De meest bekende afmeting van een schutting tuinpaal is 6,8x6,8cm. Deze afmeting is niet te zwak maar ook zeker niks te sterk.
naast de meest gebruikte afmeting kunt u ook voor een wat robuustere paal gaan. Hierbij kunt u denken aan 8,8x8,8cm.
naast de keus in diktes is er natuurlijk de keus in lengte maar ook in recht of gepunt. Zo kunt u er voor kiezen om gepunte tuinpalen te nemen. Gepunte tuinpalen zijn gemakkelijk de grond in te krijgen. Het nadeel van gepunte palen is dat er geen paalhouders gebruikt kunnen worden.

hardhouten tuinpalen

Bij hardhouten tuinpalen zijn er meerdere keuzes. Net als de andere soorten tuinpalen is hier de keuze in dikte en lengte. Maar bij hardhouten tuinpalen kunt u ook kiezen uit palen met v-groefjes.

Geïmpregneerde tuinpalen

Onze geïmpregneerde tuinpalen in de categorie Top-line zijn door en door onder hoge druk geïmpregneerd. Dit houdt in dat ze zeer goed verduurzaamd zijn en garant staan voor een lange levensduur! Naast de Top-line tuinpalen kunt u nog kiezen uit de Budget-line. De tuinpalen in de budget-line zijn van minder kwaliteit maar natuurlijk wel een stuk goedkoper.

Douglas Tuinpalen

Ook Douglas tuinpalen zijn er in verschillende afmetingen. Naast de standaard keuze heeft u ook de keuze om te kiezen voor echte Nederlandse Douglas tuinpalen. Het Douglas hout uit deze tuinpalen is afkomstig uit Nederlandse bossen! voor meer informatie kunt u kijken bij de productpagina van Douglas palen.

  • Thuisbezorgd tussen 24 en 25 juli
  • Gratis thuisbezorgd boven de €875,00
  • Uitsluitend de beste kwaliteit

Uitgelichte categorieën

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Copyright © 2019 De Houtgroothandel

ideal mastercard paypal skrill