• Klanten geven ons een 9.5! ★ ★ ★ ★ ★ ツ
  • Dé online nummer 1 in plaatmateriaal
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Vloerplaten bestellen

Op zoek naar vloerplaten? De Houtgroothandel heeft vloerplaten in de juiste kwaliteit online verkrijgbaar. In deze categorie vindt u onder andere de best verkrijgbare Fins vuren Topfloor platen. Naast Fins vuren underlayment platen worden ook varianten als elliottis pine underlayment en OSB platen aangeboden. De levertijd van alle vloerplaten is slechts 2 tot maximaal 3 werkdagen. Zo kunt u snel verder met de klus!

Vloerplaten

Vloerplaten kopen

Vloerplaten… De naam zegt het al. Deze platen worden veel gebruikt bij het leggen van vloeren en dan met name de welbekende zoldervloeren. Vloerplaten zijn verkrijgbaar een veel diverse afmetingen en soorten. Zo zijn deze platen verkrijgbaar in bijvoorbeeld de underlayment variant: Elliottis pine en Fins vuren underlayment.

Underlayment vloerplaten

De vloerplaten underlayment worden aangeboden in twee afmetingen: 61x244cm en 122x244cm. De 61x244cm is verkrijgbaar in een rechte uitvoering, TG2 en TG4. Met TG2 bedoelt men aan twee zijden tong en groef. Met TG4 wordt bedoeld dat alle randen voorzien zijn van tong of groef. Bij het maken van zoldervloeren raden wij altijd deze underlayment plaat aan: Fins vuren Topfloor. Deze plaat is licht van gewicht, zeer goed verlijmd en bijzonder mooi van uiterlijk. Deze Fins vuren platen staan erom bekend dat ze weinig werken en enorm vlak zijn.

Vloerplaten OSB

Ook is het mogelijk om uw vloer te realiseren van OSB platen. Over het algemeen zijn OSB platen een stukje goedkoper dan underlayment platen. Het nadeel is dat deze platen weinig vocht kunnen hebben. Deze OSB platen zijn zowel recht als met tong en groef verkrijgbaar, beginnend vanaf 9mm.

Het bestellen van vloerplaten bij DeHoutgroothandel.nl

Wanneer u uw vloerplaten besteld bij De Houtgroothandel hoeft u niet lang te wachten. De levertijd is namelijk slechts 2 tot 3 werkdagen. Bij vloerplaten hoort natuurlijk ook wat vurenhout. Het vuren assortiment vindt u ook terug binnen ons assortiment. Ook hier geldt voor 95% van de artikelen een levertijd van maximaal 3 werkdagen.

  • Thuisbezorgd tussen 24 en 25 juli
  • Gratis thuisbezorgd boven de €875,00
  • Uitsluitend de beste kwaliteit

Uitgelichte categorieën

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Copyright © 2019 De Houtgroothandel

ideal mastercard paypal skrill