• Klanten geven ons een 9.5! ★ ★ ★ ★ ★ ツ
  • Dé online nummer 1 in plaatmateriaal
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Vuren latten kopen

Op zoek naar kwalitatieve vurenhouten latten? Bekijk dan snel de producten hieronder. DeHoutgroothandel heeft een groot assortiment vurenhout voorradig. Door uitgebreide kennis en slimme inkoop bent u bij ons altijd aan het juiste adres! Hieronder kunt u de producten verder bekijken door er op te klikken. Eenmaal bij het product aangekomen kunnen de benodigde lengtes gemakkelijk worden toegevoegd aan uw winkelkarretje. Uw bestelling wordt netjes bezorgd per vrachtauto of bestelwagen. Door slim in te spelen op transport worden bestellingen al geleverd binnen 2 tot 3 werkdagen. Wij gaan voor kwaliteit. U ook?

 

Vuren latten

Vuren latten

Latten zijn bij veel projecten te gebruiken. Denk maar eens aan de aftimmering van een project zoals een zolder. Een bekende lat is de panlat. Deze wordt veel gebruikt onder (de naam zegt het al) dakpannen. De latten dienen voor het blijven liggen van de dakpannen en een goede afwatering van het dakbeschot.

Diverse maten

Latten zijn er in verschillende maten. Bij ons beginnend vanaf ongeveer 19x30. De maat 19x30 is een typische maat van een tengel. De panlat begint vanaf ongeveer 18x45 mm en eindigt bij 21x58 mm. Hoe meer de lat te voorduren krijgt hoe beter het natuurlijk is om een wat dikkere maat te nemen. Panlatten zijn verpakt in een bos van 10 stuks.

Andere maten

Naast latten zijn er bij ons ook vurenhouten planken en balken te bestellen. Deze vuren latten, planken en balken zijn er in talloze lengtes te bestellen. Al het vurenhout wordt bij u binnen 1 a 2 werkdagen tegen extra scherpe bezorgkosten geleverd!

  • Thuisbezorgd tussen 24 en 25 juli
  • Gratis thuisbezorgd boven de €875,00
  • Uitsluitend de beste kwaliteit

Uitgelichte categorieën

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Copyright © 2019 De Houtgroothandel

ideal mastercard paypal skrill