• Klanten geven ons een 9.5! ★ ★ ★ ★ ★ ツ
  • Dé online nummer 1 in plaatmateriaal
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Vellingdelen bestellen

Op zoek naar vellingdelen? Dan bent u bij De Houtgroothandel aan het goede adres! De Houtgroothandel biedt vellingdelen aan in diverse lengtes. De afmeting van de vellingdelen is 18x112mm. De levertijd van De Houtgroothandel bedraagt maar 2 tot 3 werkdagen zodat uw project snel kan worden hervat. Bestellingen worden geleverd per vrachtauto of bestelwagen. Dit is afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Bekijk het product voor specifiekere informatie.

Vuren vellingdelen

Vuren vellingdelen

Velling delen worden veel gebruikt bij schuren. Het materiaal wordt dan gebruikt voor dakbeschot. Naast dakbeschot wordt het materiaal ook veel gebruikt als boeidelen. Bij boeidelen is het wel belangrijk dat het hout verduurzaamd is. Blanke vuren vellingdelen zijn namelijk niet bedoeld voor buitengebruik. Onze vurenvellingdelen hebben een dikte van 18mm en een breedte van 112mm.

Wat zijn vellingdelen?

Vellingdelen zijn planken met afgeschuinde hoeken zoals u op de productfoto goed kunt zien. Vellingdelen zijn in principe verkrijgbaar in 2 ‘varianten’. 1-zijdige en 2-zijdige velling. Vellingdelen met een 1-zijdige velling hebben alleen aan de boven- of onderkant een afgeschuinde hoek. Bij 2-zijdige vellingdelen ziet u aan beide kanten afgeschuinde hoeken. Bij het plaatsen van de vellingdelen is het belangrijk dat u de planken losjes in elkaar schuift. Het hout moet namelijk een beetje ruimte krijgen om te ‘werken’.

Vellingdelen grenen

Ook in de houtsoort grenen zijn deze vellingdelen verkrijgbaar. Echter zijn bij De Houtgroothandel alleen vuren vellingdelen opgenomen in het assortiment. Vuren vellingdelen worden over het algemeen meer aangeboden dan grenen vellingdelen.

Vellingdelen geïmpregneerd

Wanneer u vellingdelen voor buiten nodig hebt is het belangrijk dat u de juiste soort kiest. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Douglas vellingendelen of vellingdelen geïmpregneerd. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de vellingdelen te behandelen met een goede lak. Het is dan belangrijk dit met grote zorg te doen. Dit om een goed duurzaam resultaat te behalen.
Voor het duurzaamste resultaat adviseren wij u vellingdelen geïmpregneerd

Vuren vellingdelen 18x115

Dit is een van de meest voorkomende vellinghout maat. De maat 18x115mm kunt u echter ook zien als 18x115mm. De ene houthandel heeft vellingdelen voorradig in 18x112, de ander in 18x115mm. De Houtgroothandel heeft deze vuren vellingdelen standaard voorradig in de afmeting 18x112mm. Voorradige lengtes: 4.80m en 5.40m.

Vellingdelen zwart

Een vraag die wij vaak binnenkrijgen is of de vellingdelen ook verkrijgbaar zijn in een zwarte uitvoering. Helaas is dit niet mogelijk. Wanneer u opzoek bent naar vellingdelen zwart adviseren wij u de blanke vuren vellingdelen aan te schaffen en deze later zwart te verven. Wilt u het vurenhout schilderen? Bekijk dan meer informatie in onze blog over vurenhout verven.

  • Thuisbezorgd tussen 24 en 25 juli
  • Gratis thuisbezorgd boven de €875,00
  • Uitsluitend de beste kwaliteit

Uitgelichte categorieën

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Copyright © 2019 De Houtgroothandel

ideal mastercard paypal skrill