• Klanten geven ons een 9.5! ★ ★ ★ ★ ★ ツ
  • Dé online nummer 1 in plaatmateriaal
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Watervaste platen bestellen

In deze categorie treft u verschillende soorten watervast multiplex aan. Gezien het enorme assortiment wordt op deze pagina alleen de dikte 18mm getoond. Zodra u op een van de onderstaande producten klikt kunt u vervolgens doorklikken naar alle diktes van het betreffende product. Watervaste platen worden gebruikt voor veel verschillende projecten. Het voordeel van deze platen is (logisch) dat de platen tegen vocht* kunnen. Het assortiment bestaat uit diverse soorten bijzonder multiplex zoals Bruynzeel Suprahecht, Multipaint, Regina Mahonie, Okoume en diverse soorten betontriplex. De levertijd van alle onderstaande platen is slechts 2 tot maximaal 3 werkdagen!

Watervaste platen

Watervaste platen voor buiten

Een gewild product is de watervaste multiplex plaat. Deze platen worden veel gebruikt voor projecten waar mogelijk vocht bij komt kijken. Watervaste platen zijn wbp (water boiled proof) of exterieur verlijmd. Multiplex platen voor buiten heeft De Houtgroothandel in een groot aantal. U kunt diverse keuzes maken uit bijvoorbeeld betonplex platen en Okoume platen. Per product wordt aangegeven waar het voor kan worden gebruikt!

Watervast multiplex 18mm

De dikte 18mm is een zeer veel gebruikte dikte. De dikte van 18mm is erg handzaam, fijn te bewerken en relatief goed te verplaatsen. Op deze pagina treft u alleen watervast multiplex in een dikte van 18mm aan. Dit komt omdat het niet mogelijk was alle platen op deze pagina te tonen. Daar is het aanbod simpelweg véél te groot voor!
Bij de productinformatie kunt u kiezen om door te klikken naar de houtsoort. Op de houtsoort pagina’s kunt u een keuze uit andere diktes variërend tussen 4 en 40mm maken.

Watervaste plaat badkamer

De Houtgroothandel heeft een schitterende plaat welke kan worden gebruikt voor uw badkamer. In dit geval hebben we het over betonplex wit. Deze platen zijn verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk 240 gram coating en 395 gram coating. De platen zijn daarnaast voorzien van een prachtige hoogwaardige gemodificeerde melamine toplaag.

Okoume multiplex watervast

De meest populaire watervaste plaat is de Okoume multiplex plaat. Okoume laat zich door een zeer fijne nerf en een erg laag soortelijk gewicht gemakkelijk bewerken. Het plaatmateriaal heeft een mooie kalme lichtroze tekening. Door het nagenoeg ontbreken van kwasten, een fijne structuur en een evenwichtige groei wordt deze plaat gezien als een hoogwaardig stuk multiplex.

Watervast multiplex gegrond

Ook is het mogelijk om de gewenste platen in een voorgegronde uitvoering te bestellen. Het voordeel van watervast multiplex gegrond is dat het materiaal direct klaar is voor de eindverflaag. Dit scheelt u veel tijd en moeite! Gegrond multiplex is dan wel iets duurder maar goed, wel erg makkelijk!

Betonplex platen watervast

Betontriplex platen vallen binnen het assortiment watervaste platen. De (meeste) betontriplex platen zijn namelijk voorzien van een fenolharscoating, epoxylaag en een WBP verlijming. WBP staat voor water boiled proof wat grofweg inhoudt dat het materiaal minimaal 72 uur in kokend water in takt moet kunnen blijven. Het voordeel van betonplex is dat het erg gladde zijden heeft. Als het vies wordt poetst u het vaak heel gemakkelijk weer schoon. Ook staan deze platen bekend om hun stootvastheid. Betonplex platen worden gebruikt voor aanhangwagens, bekistingen en andere projecten waar sterk plaatmateriaal gevraagd wordt.

Bruynzeel platen watervast

Het neusje van de zalm zijn toch wel de bruynzeel platen. Deze platen verdelen wij in 3 categorieën. Namelijk Regina mahonie, Suprahecht en Bruynzeel Multipaint. Elk van deze platen kan ‘buiten’ worden gebruikt. Op de categoriepagina’s van deze producten vindt u meer informatie over de houtsoorten. Zo wordt Bruynzeel Suprahecht bijvoorbeeld veel gebruikt bij scheepsbouw.

Heeft u vragen over watervast multiplex? Laat het ons weten!

  • Thuisbezorgd tussen 21 en 24 juni
  • Gratis thuisbezorgd boven de €875,00
  • Uitsluitend de beste kwaliteit

Uitgelichte categorieën

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Copyright © 2019 De Houtgroothandel

ideal mastercard paypal skrill