• Klanten geven ons een 9.5! ★ ★ ★ ★ ★ ツ
  • Dé online nummer 1 in plaatmateriaal
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Berken multiplex

Deze plaatsoort kunnen wij verdelen in 3 kwaliteiten, namelijk B/BB, BB/BB en CP/CP. Hieronder kunt u een keuze maken uit de 3 kwaliteiten. Op deze pagina’s kunt u zich laten informeren over de verschillende eigenschappen van berken multiplex. U kunt op deze pagina’s een keuze maken uit 4 verschillende afmetingen. 153x153, 125x250, 130x305 en 153x305cm. De toepassingen van berken berken multiplex zijn zeer divers: Wanden, speelgoed, meubels, werkbladen, kasten, tafels en nog veel meer! Op de vierkante maat 153x153 na zijn alle platen exterieur verlijmd. Daarnaast zijn alle afmetingen uit dit berken assortiment opgebouwd uit door en door berken fineren! Levertijd: 2 tot 3 werkdagen.

Berken multiplex

Berken multiplex

Berken multiplex is een erg handzame plaatsoort. Het berken assortiment wordt aangeboden in 3 hoofdcategorieën. De 3 categorieën zijn B/BB , BB/BB en CP/CP. Over elke kwaliteitssoort gaan we het in deze tekst hebben! De Russisch berken B/BB platen zijn zo mooi dat ze geschikt zijn voor blanke toepassing. Zoek je dus echt de top van de top voor bijvoorbeeld meubels of keukens? Dan raden wij je zeker de B/BB-kwaliteit aan. Een Bijzonder mooie plaat! Ook voor gegrond berken bent u aan het juiste adres. Deze platen van het merk TriPrime worden geleverd met 15 jaar garantie. 

Extra informatie berken

Verder is berken een houtsoort die erg fijn is en daardoor ook weinig zal splinteren. In elke dikte heeft het multiplex een prachtige en fijne laagopbouw. Het berken multiplex is daardoor erg geschikt voor bijvoorbeeld meubelmakerij, speelgoed en toepassingen in interieur. Naast de B/BB-kwaliteit zijn er nog twee volgende kwaliteiten. Eén daarvan is de Russisch berken BB/BB. Ook deze multiplex platen bestaan uit door en berken triplex afkomstig uit Rusland. De BB/BB-kwaliteit is aan elke zijde voorzien van kleine reparaties. Dit zijn onder andere hele kleine kleurverschillen.

Berken kwaliteit BB/BB

De BB/BB platen zijn erg geschikt voor projecten waarbij het materiaal uiteindelijk zal worden geschilderd. Ook voor het maken van mallen kan de BB/BB ideaal worden toegepast. De platen zijn overigens in alle gevallen te verkrijgen in dwarsfineer en langsfineer! Als vuistregel kun je aanhouden dat de kleine afmetingen een langsfineer hebben. De grote afmeting (153x305cm) heeft een dwars fineer. 

Berken kwaliteit CP/CP

Als laatste hebben we de Russisch berken CP/CP-kwaliteit. Dit is de minste en goedkoopste van de 3. Bij deze uitvoering zijn grote reparaties toegestaan. De platen zijn geschuurd en heeft nagenoeg gesloten zijden. De CP/CP is een typische kwaliteit die wordt gebruikt voor de combinatie met HPL. Diktes in deze categorie lopen ook tot 40mm. 40mm is tevens een maat die veel als deurplaat wordt gezien

Kwaliteit keuze

Om het simpel te houden hebben wij elke kwaliteit kort ‘samengevat’:

  • B/BB:

een zeer mooie plaat welke geschikt is voor blanke toepassing. Wordt gebruikt voor interieurbouw en meer! De B staat voor de mooie zichtkant. BB staat voor de kant waar kleine reparaties zijn toegestaan.

  • BB/BB:

bij deze plaat zijn aan beide zijden kleine reparaties toegestaan. In principe niets mis mee. Het blijft een mooie plaat! Vooral als het project zal worden geschilderd, is de BB/BB een topmateriaal! Meer informatie over het schilderen van multiplex vindt u in onze blog: multiplex verven

  • CP/CP:

Dit is de minst mooie kwaliteit. Aan beide zijden zijn grote reparaties toegestaan. Wordt veel gebruikt i.c.m. HPL. Zoek je een plaat die toch niet echt in het zicht komt? Dan is de CP/CP prima!

Wil je meer informatie over de kwaliteiten van Russisch berken multiplex? Laat het ons weten!
  • Thuisbezorgd tussen 24 en 25 juli
  • Gratis thuisbezorgd boven de €875,00
  • Uitsluitend de beste kwaliteit

Uitgelichte categorieën

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Copyright © 2019 De Houtgroothandel

ideal mastercard paypal skrill