• Klanten geven ons een 9.5! ★ ★ ★ ★ ★ ツ
  • Dé online nummer 1 in plaatmateriaal
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Beuken multiplex

Beuken multiplex bestellen

Het beuken plaatmateriaal wordt grotendeels geproduceerd in fabrieken uit Oost-Europa. Het materiaal splintert erg weinig en is erg hard. Een ander opvallende eigenschap van de beuken multiplex platen is dat het materiaal geen inhoudsstoffen heeft. Bijna alle andere houtsoorten hebben dit wel. Beuken multiplex is hierdoor erg geschikt voor de ‘voedingsindustrie’. Het materiaal geeft namelijk weinig smaak en geur af. Naast de voedingsindustrie wordt deze multiplex soort ook veel gebruikt voor speelgoed en fijne meubelprojecten. Let op: de spanning op het beuken materiaal is hoger dan bijvoorbeeld bij Berken. Hierdoor is het multiplex materiaal niet geschikt voor hangende projecten. Een voorbeeld van een hangend project is een deur.

Toepassingen beuken multiplex

Beuken triplex platen kunnen voor veel eindeloze projecten worden gebruikt. Zoals we in het stukje hierboven al hebben aangegeven is het materiaal niet geschikt voor hangende onderdelen zoals een deur. Daarentegen is het materiaal wel erg fijn voor fijn meubelwerk en speelgoed. Het materiaal heeft een erg harde opbouw. Ook voor tafelbladen en werkbladen is het materiaal op en top geschikt. Het gewicht van het materiaal is 730Kg/m3. De verlijming van de platen is interieur en niet WBP. Let dus even op: het materiaal is niet geschikt voor buitentoepassing aangezien het niet Water Boiled Proof is. Kleine opmerking: de 40mm platen zijn wel exterieur verlijmd. Máár, dit houdt niet in dat de 40mm beuken platen geschikt zijn voor buiten toepassing. Wilt u een deurplaat maken? Bekijk dan de pagina deurplaten

Verkrijgbare afmetingen

Beuken multiplex is verkrijgbaar in één ‘lengte x breedte afmeting’. Deze afmeting is de populaire 125x250cm afmeting. Het plaatmateriaal is verkrijgbaar in 7 diktes, namelijk 10, 12, 15, 18, 20, 30 en 40 mm. Na het plaatsen van uw bestelling bij DeHoutgroothandel ontvangt u per mail een aflevermoment. De levertijd van de beuken multiplex platen is 2 à 3 werkdagen.

  • Thuisbezorgd tussen 21 en 24 juni
  • Gratis thuisbezorgd boven de €875,00
  • Uitsluitend de beste kwaliteit

Uitgelichte categorieën

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Copyright © 2019 De Houtgroothandel

ideal mastercard paypal skrill