Menu open Menu open Menu
0
Log in voor B2B prijzen
Specialist in hoogwaardige kwaliteit plaatmateriaal
Vandaag besteld, binnen 2 tot 5 werkdagen in huis

Vurenhout C24

Bekijk prijs in:
Inclusief BTW
Exclusief BTW

Vurenhout C24

De houtsoort zelf

Vurenhout is een houtsoort die veel wordt gebruikt bij de bouw van constructies. Vandaar dat vuren ook de term ´constructiehout´ draagt. Vurenhout is niet zwaar en fijn te bewerken. Vuren is een naaldhoutsoort, Deze naaldbomen worden gemiddeld ongeveer 35 meter hoog. De naaldboom wordt in Nederland ook wel de fijnspar genoemd. Het vurenhout heeft nauwelijks kleurverschil tussen de kern van het hout en het spint. Bij vurenhout dat pas geschaafd is, heeft het hout een bleke witte kleur. Na een lange tijd blootstelling aan lucht en licht, word het hout geelbruin.

Waar kan ik vurenhout voor gebruiken?

Vurenhout wordt gebruikt bij de meest uiteenlopende projecten. Het enige waar vurenhout slecht tegen kan is vocht en zon. Daarom dient vurenhout snel afgedekt te worden. De houtsoort wordt veel gebruikt in constructies, denkt u maar eens aan een zoldervloer. De kans is groot dat tijdens de bouw van uw huis vurenhout is gebruikt. Vurenhout is relatief erg goedkoop en wordt mede om die reden voor veel dingen gebruikt. Ook dierenhokjes, tafels, stoelen, kasten en nog veel meer kan worden gemaakt van vurenhout. Wanneer u het vurenhout toch echt buiten wilt gebruiken, raden we u aan het hout in de verduurzaamde versie te kopen.

Kwasten en noesten

Bij vurenhout komen kwasten en noesten voor. Kwasten bij vurenhout zijn maar liefst 3 tot 5 maal harder dan het hout eromheen. Dit geldt ook voor de noesten. Wanneer een plank, balk of lat veel noesten heeft, hebben die producten meer kans om bijvoorbeeld krom te trekken of zelfs te breken.
Bij planken en latten kan het zo zijn dat de noest loslaat en er een lelijk gat in de plank over blijft.

Dus, wat is belangrijk bij het kopen van hout?

Het is daarom altijd belangrijk dat u bij het kopen van de planken op de noesten let! Bij dehoutgroothandel.nl hoeft u zich daar echter weinig zorgen over te maken. Wij doen dit automatisch! Ons vurenhout wordt gesorteerd op kwaliteit. Vurenhout met veel noesten zult u niet aantreffen. Let wel op, vuren zonder noesten is bijna onmogelijk. Een vuren plank, balk of lat zal altijd noesten hebben. Als ze maar niet te groot en met te veel zijn!

Aanvoer

De oogst van vurenhout vindt tegenwoordig het gehele jaar plaats. Het hout wordt veel geïmporteerd vanuit Scandinavië en Finland. Waar komt al dat gezaagde hout vandaan? Het hout wordt gezaagd in talrijke zagerijen, niet alleen de normale zagerijen maar ook volledig geautomatiseerde zagerijen. Bij aankomst van het hout wordt het hout geselecteerd op kwaliteit.

Wist u dat?

Hoe fijner de jaarringen, hoe beter de kwaliteit van het hout is?
Bij de import van het hout komt het hout per vrachtwagen of boot naar Nederland.
Uiteraard wordt er gedacht aan verantwoord bosbeheer. De bossen worden zorgvuldig beheerd en elk jaar opnieuw worden ook weer nieuwe stukken grond beplant! Bij deze handeling zeggen wij altijd: als je niet kunt geven, kun je ook niet nemen!

Vuren balken

Vuren balken beginnen bij ons vanaf de dikte 5x10cm. De afmeting 5x10cm wordt veel gebruikt in de volksmond. Echter is dit de ruwe maat. Wanneer het hout geschaafd is, is de werkelijke afmeting 44x95mm. Vuren balken zijn bij ons in veel verschillende afmetingen

verkrijgbaar. Populaire maten zijn 44x95, 44x120, 44x145, 58x155 en 70x170mm. Deze genoemde maten worden veel toegepast in de bouw. Ook bij vuren balken letten wij op de kwaliteit van het hout. Hierbij is ook een vuistregel, hoe meer jaarringen, hoe beter de kwaliteit. Uiteraard is het niet zo dat elke balk een hele fijne structuur heeft, maar over het algemeen moeten het hout gewoon niet te grof zijn. Een product dat u niet in de categorie vuren balken terug vindt maar wel degelijk een balk is, is de betonbadding!

Vuren planken

Planken die veel worden gebruikt bij het maken van meubels, kasten, banken etc. zijn vurenhouten planken. Deze planken zijn niet te zwaar van gewicht en superfijn te bewerken. Met deze planken kunt u eigenlijk alle kanten op. Wanneer u deze planken buiten gaat gebruiken is het wel belangrijk dat de planken worden behandeld. Vurenhout kan namelijk slecht tegen vocht.


Vuren planken zijn bij ons verkrijgbaar vanaf de dikte 16mm. Een super populaire maat van de afgelopen tijd is de steigerhout maat. Dit is 28x195mm. Deze maat zorgt voor een mooi en strak robuust eindresultaat. De planken zijn 2,8 cm dik, en 19,5 cm breed. Een mooie afmeting!

Vuren latten

Vuren latten worden veel gebruikt bij het aftimmeren. Een populaire lat is de panlat. Voor wie hem nog niet kent: De panlat wordt gebruikt bij het leggen van dakpannen. De latten worden tegen het dak gespijkerd. Om bij deze latten waterophoping te voorkomen worden tengels gebruikt. Deze tengels zijn erg dun en gebruikt men om tussenruimte te creëren bij de latten.

Latten in het algemeen

Latten zijn over het algemeen gezegd te slap voor om iets te dragen en te licht om wat uit te stralen! Latten worden natuurlijk niet alleen gebruikt bij het leggen van pannen maar ook bij de aftimmering van uw project. Het is altijd handig om er een aantal latten bij te hebben. Is het niet voor de afwerking, dan wel voor het aangeven van de maat. Onder de categorie vurenhouten latten vindt u een groot assortiment. De tengels beginnen bij DeHoutgroothandel.nl al vanaf de maat 11x32mm. Daarnaast zijn zelfs de panlatten in meerdere maten verkrijgbaar. Denkende aan 21x48mm (de populairste) en 21x38mm.

Enkele tips voor het verwerken van vurenhout


1.

Wanneer u een spijker op een plek moet plaatsen waarbij u het gevoel heeft dat het hout kan splijten (bijvoorbeeld bij panlatten?) Hout het kopje van de spijker dan op de plek waar u de spijker wilt plaatsen en sla op het kopje. Hierdoor ziet u een inham en kan het hout de druk van de spijker beter kwijt. Even oefenen maar het helpt echt! :)

2.

Gebruik stukken vurenhout met een fijne structuur (veel jaarringen) voor lange stukken. Gebruik de planken, balken of latten met een grove structuur voor de kleine stukken. Waarom? Hout met een fijne structuur trekt minder snel krom, deze kunt u dus het best voor de lange lengtes gebruiken!

3.

Houdt vurenhout bij binnenkomst altijd afgedekt. Het hout kan natuurlijk best even buiten liggen, maar op de lange duur zal het hout kunnen gaan schimmelen en bijvoorbeeld krom kunnen trekken.
Onze tip: wanneer het vurenhout binnen is, even binnen leggen of afdekken met een zeiltje!

Waar komt vurenhout vandaan?

Vurenhout is de naam voor het hout van de fijnspar. Vurenhout is binnen NL de meest gebruikte (naald)hout soort. Dit komt mede doordat het hout erg fijn te bewerken is maar ook omdat vuren relatief goedkoop is. Landen waar het vurenhout vooral vandaan komt: Zweden, Finland, Noorwegen en Scandinavië. Vurenhout wordt in grote getalen geïmporteerd naar Nederland. Dit gaat zowel per vrachtwagen als per boot. De producten komen in grote verpakkingen aan. Deze verpakkingen zijn uiteraard zorgvuldig verpakt zodat het hout onbeschadigd bij de groothandelaren aan komt.

Welke duurzaamheidsklasse heeft vurenhout? 

Vuren valt binnen duurzaamheidsklasse 4. Dit maakt duidelijk dat vurenhout niet geschikt is voor buitengebruik mits het verduurzaamd is. Voor binnen gebruik is vurenhout een topproduct. De houtsoort wordt veel gebruikt door aannemers, ZZP’ers en doe het zelvers.
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het hout in de verduurzaamde versie te kopen. Wanneer u vuren buiten wilt gebruiken, is dat een echte aanrader!

Wat weegt vurenhout?

Vurenhout heeft een gewicht van ongeveer 460kg per m3. Tegenover hardhout zoals Azobé is dit een groot verschil. De hardhoutsoort weegt namelijk ongeveer 940 tot 1100 kg per m3.
We kunnen de conclusie trekken dat vurenhout niet alleen sterk en makkelijk te bewerken is maar relatief ook erg licht van gewicht is.

Wat is vurenhout CLS of SLS?

Wat is SLS hout?
CLS of SLS hout wordt in Nederland erg veel gebruikt als raamwerk voor wanden. Met deze term wordt bedoeld dat het hout afgerond is met ronde kantjes. Populaire maten in deze categorie zijn de 38x89mm en 38x63mm. Vurenhout heeft in zijn algemeen een groot voordeel en dat is dat de houtsoort eenvoudig te lijmen is. Naast dat het hout zeer geschikt is om te lijmen, is het hout natuurlijk fijn te zagen en schroeven.

Wat betekenen de afkortingen precies?

Wat ook leuk is om te weten is dat de naam SLS Scandinavië lumer standard betekent. De naam CLS hout  betekent Canadian lumer standard. De duurzaamheid van het hout geld in principe hetzelfde als het normale geschaafde vurenhout. De duurzaamheidsklasse is 4. Dit houdt in dat het hout alleen geschikt is voor niet-vochtige toepassingen.

Meer eigenschappen van vurenhout

Het vurenhout heeft tussen het spinthout en de kern bijna geen kleurverschil. Dit zie je bij bijvoorbeeld Douglas wel sterk terugkomen. Wanneer vurenhout pas gezaagd is, is het hout bleek wit van kleur. Later zal het hout lichtgelig kleuren. Zoals we al eerder hebben aangegeven is vurenhout niet geschikt voor buitenwerk tenzij het wordt verduurzaamd. Wat u wellicht veel in de markt tegen komt is verduurzaamd grenen.

Is vurenhout dan niet duurzaam te verkrijgen?

Zeker wel! Ook vurenhout is geïmpregneerd verkrijgbaar. Zowel bij de plaatselijke houthandel als bij de online groothandelaren. Qua kwaliteit is het belangrijk om te kijken waar het hout vandaan komt. Als we het hebben over Midden Europees vurenhout, dan praten we over de mindere kwaliteit. Dit komt door de groei van de bomen. Als we kijken naar het vurenhout dat vanuit Scandinavië wordt aangevoerd, dan hebben we het over een duurzamere kwaliteit. Het vurenhout groeit daar minder snel en is daardoor een stukje duurzamer. 

De verkrijgbare vurenhout lengtes

De laatste bekende eigenschap heeft eigen niet veel met de houtsoort zelf te maken. Het gaat namelijk om de lengtes die verkrijgbaar zijn. Vurenhout begint namelijk vanaf een lengte van 2.70m lang. Elke volgende lengte schuift 30 cm op. Dus: 2.70m, 3.00m, 3.30m etc. De langste standaard verkrijgbare lengte is 6.00m. Langer lengtes zijn uiteraard leverbaar, maar deze zijn op aanvraag. Wil je nu meer informatie over de standaard maten? Bekijk dan de Blog

Grenenhout of vurenhout

Grenenhout kun je van vurenhout onderscheiden door de kleur en het aantal noesten. Bij grenenhout zie je duidelijk meer noesten terugkomen. Daarnaast is vuren een stuk lichter van kleur dan grenen. Als u opzoek bent naar een wat levendiger motief, dan raden wij u grenenhout aan. Grenen benoemen wij levendiger door bijvoorbeeld het aantal noesten dat het hout bevat.

Aandachtspunten verduurzaamd vurenhout

Bij het kopen van verduurzaamd vurenhout is het belangrijk om naar het verduurzamingsproces te kijken. Veel ‘budget hout’ wordt zeer matig verduurzaamd waardoor het misschien wel duurzaam lijkt, maar eigenlijk totaal niet is. Als u echt duurzaam vurenhout zoekt dan is het belangrijk dat het hout onder keteldruk wordt of is geïmpregneerd.

Vurenhout eigenschappen op een rijtje:

Uiteindelijke kleur van het hout: gelig/ bruinig.
De duurzaamheid: Niet duurzaam, uitsluitend voor binnen gebruik.
Te impregneren? Vurenhout is goed behandelbaar.
Gewicht van vurenhout: Het gewicht van het hout is c.a. 460 kilo per m3.
De bewerking: Vuren is goed te beschilderen, zagen, schroeven en spijkeren. Dé houtsoort voor constructiewerk. Het product is ook zeer geschikt voor verlijming.
Prijs: vurenhout is zeer aantrekkelijk in prijs. Wil je vurenhout verven? Klik dan op de bijgevoegde link!

Vurenhout voordelen en nadelen

De voordelen op een rijtje:
- makkelijk te bewerken
- makkelijk te verwerken
- goed beschilder baar
- relatief licht van gewicht
- relatief goedkoop

De nadelen op een rijtje:
- niet duurzaam
- Niet bestend tegen vochtige situaties

Vurenhout machinaal bewerken

Hout kan op velen manieren bewerkt worden met bijvoorbeeld machines. Er zijn diverse machines op de markt. Hieronder vertellen wij wat over de veel gebruikte machines bij het bewerken van vurenhout.

De schaafbank

De schaafbank is een machine die bijvoorbeeld balken of planken kan ‘verdunnen’. Zo kan men van een ruwe 50x70 regel een mooie geschaafde 44x69mm regel schaven. Ga je een voorzetwand maken? Dan komen deze 5x7 zeker te pas! De schaafbank zorgt er dus voor dat een stukje oppervlak wordt weggehaald. Een schaafbank wordt dus niet alleen gebruikt om ruw hout geschaafd te maken, maar ook om een andere maat te creëren, (in feite is de schaafbank hier niet voor bedoeld). Een ding dat afgeraden wordt is het verwijderen van een oude / verweerde laklaag met de schaafbank. In principe werkt dat prima, maar je moet er wel een beitel voor over hebben. Zo’n beitel raakt namelijk nogal snel bot wanneer de schaafbank voor deze werkzaamheden gebruikt wordt.

Onderdelen vlakke schaafbank

Een vlakke schaafbank bestaat uit een zijgeleider, een aanvoerblad en een blad waarmee men het hout strak en zonder oneffenheden kan gaan schaven. Met het eerste blad (het aanvoerblad) kun je de diepte van de tafel instellen. Verder spreekt de zijgeleider wel voor zich. Deze is er voor om het hout haaks over de tafel te laten voeren. Naast de functie voor het haaks voeren, kan de zijgeleider ook de functie hebben om eventuele sponningbreedte in te stellen. Vaak zijn de schaafbanken nog voorzien van een Zwitserse parallelbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat boven de beitels een soort mechanisme zit dat ervoor zorgt dat de beitels continu worden afgeschermd.

De vandiktebank


De vandikte bank is wordt gebruikt om vurenhouten planken of bijvoorbeeld vurenhout balken van dikte/breedte aan te passen. De machine is een stationaire bewerkingsmachine die zeer zuiver te werk gaat. Boven in de machine vind je een beitel as die voorzien is van twee of vier beitels. Deze as wordt aangedreven door een elektromotor. Deze motor drijft niet alleen de beitel as aan, maar zorgt er ook voor dat de aan- en afvoerwals aan wordt gedreven.

Opbouw vandiktebank

Deze walsen zitten voor en achter de beitel as. Deze walsen zorgen voor de doorvoer van bijvoorbeeld het vurenhout. Onder de beitel as en walsen zit een blad waarop twee sterke bladrollen zitten. Over deze rollen schuift men zijn balk, lat of plank waardoor het aan de bovenzijde wordt geschaafd. Aan de zijkant van de vandiktebank zit een wiel waar men de afmetingen kan doorvoeren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de regel of 44mm te schaven. Om er voor te zorgen dat het hout volledig zuiver haaks geschaafd kan worden, gebruikt men vaak vooraf de vlakbank die we in het stukje tekst hierboven hebben besproken. Men zorgt er voor dat één breedtezijde en één diktezijde geschaafd wordt. Vervolgens worden de andere twee zijden van bijvoorbeeld vurenhout met de vandiktebank gedaan.

De freesmachine


De freesmachine wordt gebruikt voor verschillende materialen. Denk maar eens aan staal, kunstof aluminium en natuurlijk hout. Hieronder gaan we het uiteraard hebben over de machinale houtfrees. Met een houtfrees kan men ervoor zorgen dat het hout diverse verschillende vormen krijgt zoals sleuven, kottergaten, kamers en nog veel meer.

Mogelijke verdelingen freesmachine

De freesmachine kan in drie groepen worden verdeeld. Zo heb je een verticale, een horizontale en een universele freesbank. Het verschil tussen de verticale en de horizontale freesbank is de richting van de spil-as. De universele frees bevat dan weer een verdraaibare kop van de spil-as. Hiermee kan de as in zowel de verticale als de horizontale richting worden ingesteld.

Werken vanuit verschillende hoeken

Daarnaast is het ook nog mogelijk om vanuit verschillende hoeken te gaan werken. Verder zijn er ook nog eens freesbanken waar het mogelijk is om de opspantafel te laten draaien. Om het makkelijk te houden beschrijven de freestafel verder in zijn algemeen. Een freesbank bestaat zoals gezegd uit de spil-as die er voor zorgt dat het gereedschap wordt aangedreven. De freesbank bestaat natuurlijk niet alleen uit een spil-as. De bank heeft ook nog een zogenaamd ‘bed’. Met behulp van dit bed kun je het werkstuk rechtstreeks, en anders met een machineklem op spannen.

Kort samengevat:

Conclusie: de freesbank wordt gebruikt om ‘figuren in het hout te creëren. Denk daarmee maar eens aan koplatten of plinten waar een mooie structuur aan mee is gegeven.
De 3 veelgebruikte machines hebben we zojuist besproken. We hebben uitgelegd hoe ze toegepast worden bij vurenhout en hoe de machines werken. Heeft u nog vragen over het vurenhout en/of de toepassing er van? Laat het ons dan weten!

Populaire maten: 44x69mm, 28x195mm, 18x195mm, 18x145mm 22x50mm, 21x48mm, 44x120

Vurenhout bestellen

U kunt op deze pagina gemakkelijk een keuze selecteren. U kunt kiezen uit vuren balken, planken, latten en bevestigingsmateriaal. Wanneer u op een van de pagina's klikt, ziet u een grote lijst met producten voor u. De vanafprijzen, lengtes en verder informatie worden getoond. Voor het zien van de prijzen en eventuele verder informatie, klikt u op het betreffende product. Bij de weergegeven lengtes kunt u gemakkelijk een keuze maken in afname. Bijvoorbeeld 20 stuks van 4.20meter en 30 van 3meter. Nadat u de gewenste aantallen heeft ingevuld, kunt u de producten verplaatsen naar het winkelwagentje door op de button 'in winkelwagen' te klikken.

Het winkelwagentje

De shoppingcart berekend automatisch de totaalprijs van de door u geselecteerde producten. 
Na het zien van de totaalprijs kunt u verder gaan met het invullen van uw gegevens. Deze gegevens zijn nodig voor het verzenden van de producten. Bij het betalen kunt u de keuze maken uit laten bezorgen, óf afhalen. Wanneer u er voor kiest om af te halen, krijgt u van ons een bericht met daarin het afhaalmoment. Dit kan bijvoorbeeld zijn tussen 17:00 en 18:00.

Kiest u voor bezorgen?

Dan krijgt u per mail het levermoment toegezonden. 
De laatste stap is het afronden/betalen van de bestelling. U kiest u gewenste betaalmethode, bijvoorbeeld IDeal, en u rond de bestelling af. 

Heeft u meer vragen over vurenhout of het bestellen ervan? Laat het ons weten!

Lees meer
Filters
Verfijn resultaten:
Vuren C ruw 32x125mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren C ruw 32x125mm
 • Kwaliteit: Vuren C Kwinta/Zaagvallend
 • Kopmaat: 32x125mm
Vanaf 2.35 / m1
Bekijk product
Vuren C ruw 32x100mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren C ruw 32x100mm
 • Kwaliteit: Vuren C Kwinta/Zaagvallend
 • Kopmaat: 32x100mm
Vanaf 1.87 / m1
Bekijk product
Vuren C ruw 25x125mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren C ruw 25x125mm
 • Kwaliteit: Vuren C Kwinta/Zaagvallend
 • Kopmaat: 25x125mm
Vanaf 1.80 / m1
Bekijk product
Vuren C ruw 22x225mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren C ruw 22x225mm
 • Kwaliteit: Vuren C Kwinta/Zaagvallend
2.87 / m1
Bekijk product
Vuren C ruw 22x200mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren C ruw 22x200mm
 • Kwaliteit: Vuren C Kwinta/Zaagvallend
 • Kopmaat: 22x200mm
Vanaf 2.60 / m1
Bekijk product
Vuren C ruw 22x175mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren C ruw 22x175mm
 • Kwaliteit: Vuren C Kwinta/Zaagvallend
 • Kopmaat: 22x175mm
Vanaf 2.20 / m1
Bekijk product
Vuren C ruw 22x150mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren C ruw 22x150mm
 • Kwaliteit: Vuren C Kwinta/Zaagvallend
 • Kopmaat: 22x150mm
Vanaf 1.85 / m1
Bekijk product
Vuren C ruw 22x125mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren C ruw 22x125mm
 • Kwaliteit: Vuren C Kwinta/Zaagvallend
 • Kopmaat: 22x125mm
Vanaf 1.55 / m1
Bekijk product
Vuren C ruw 22x100mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren C ruw 22x100mm
 • Kwaliteit: Vuren C Kwinta/Zaagvallend
 • Kopmaat: 22x100mm
Vanaf 1.22 / m1
Bekijk product
Geschaafde vuren balk 100x300mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Geschaafde vuren balk 100x300mm
Vanaf 3.83 / m1
Bekijk product
Vuren plank 18x195mm (dun geschaafde steigerplank)
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren plank 18x195mm (dun geschaafde steigerplank)
Vanaf 2.95 / m2
Bekijk product
Vuren plank 28x145mm (smal geschaafde steigerplank)
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren plank 28x145mm (smal geschaafde steigerplank)
Vanaf 2.95 / m2
Bekijk product
Vuren plank 28x195mm (geschaafde steigerplank)
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren plank 28x195mm (geschaafde steigerplank)
Vanaf 3.46 / m1
Bekijk product
Vuren B geschaafd&geploegd kraal G11 GEGROND 19x115mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren B geschaafd&geploegd kraal G11 GEGROND 19x115mm
3.35 / m1
Bekijk product
Vuren B geschaafd&geploegd kraal G11 19x115mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren B geschaafd&geploegd kraal G11 19x115mm
Vanaf 2.29 / m1
Bekijk product
Vuren B geschaafd&geploegd Kraal G11 - 19x140mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren B geschaafd&geploegd Kraal G11 - 19x140mm
Vanaf 2.20 / m1
Bekijk product
Betonbadding 55x155mm (ruw 63x160mm)
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Betonbadding 55x155mm (ruw 63x160mm)
 • Houtsoort: Midden Europees vuren
 • Afwerking: Rondom geschaafd 4rk (4 ronde kanten/hoeken)
 • Extra informatie: Vers gezaagd
 • Extra informatie: Ongedroogd
 • Toepassingen: Te gebruiken bij onder andere bekistingen
Vanaf 3.63 / m1
Bekijk product
Vuren panlat 18x45mm (Bos van 10 stuks)
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren panlat 18x45mm (Bos van 10 stuks)
 • Dikte : 18 mm
 • Breedte: 45 mm
 • Toepassingen: Daken, afwerking, ondersteuning en meer
Vanaf 0.75 / m1
Bekijk product
Vuren panlat 21x38mm (bos van 10 stuks)
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren panlat 21x38mm (bos van 10 stuks)
 • Dikte : 21 mm
 • Breedte: 38 mm
 • Toepassingen: Daken, afwerking, ondersteuning en meer
0.58 / m1
Bekijk product
Vuren panlat 21x48mm (bos van 10 stuks)
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren panlat 21x48mm (bos van 10 stuks)
 • Dikte : 21 mm
 • Breedte: 48 mm
 • Toepassingen: Daken, afwerking, ondersteuning en meer
Vanaf 0.61 / m1
Bekijk product
vuren panlat 21x58mm (Bos van 10 stuks)
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
vuren panlat 21x58mm (Bos van 10 stuks)
 • Dikte : 21 mm
 • Breedte: 58 mm
 • Toepassingen: Daken, afwerking, ondersteuning en meer
42.29 / m2
Bekijk product
Halfhouts rabat 18x130mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Halfhouts rabat 18x130mm
 • Kwaliteit: Klasse C (C24)
 • Dikte: 18 mm
 • Houtsoort: Vuren
 • Behandeling: Onbehandeld
Vanaf 2.62 / m1
Bekijk product
Vuren vellingdeel 18x112mm (GG+V)
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
Vuren vellingdeel 18x112mm (GG+V)
 • Kwaliteit: Klasse C (C24)
 • Dikte: 18 mm
 • Milieucertificaat: FSC
 • Houtsoort: Vuren
 • Materiaalsoort: Scandinavisch vuren
Vanaf 2.32 / m1
Bekijk product
CLS 38x285mm
Geleverd binnen 2-5 werkdagen
CLS 38x285mm
 • Houtsoort: Vuren
 • Geschaafde dikte: 38 mm
 • Behandeling: Onbehandeld
 • Geschaafde breedte: 285 mm
 • Materiaalsoort: Scandinavisch vuren
Vanaf 6.68 / m1
Bekijk product
Filter
Close
Filter
De waardering van dehoutgroothandel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is /10 gebaseerd op reviews!
Klantenservice
Bel ons op 0313-820992 | Mail ons via info@dehoutgroothandel.nl

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 op webwinkelkeur

De Houtgroothandel is de online nummer 1 in plaatmateriaal

Wij bezorgen uw bestelling Binnen 2 tot 5 werkdagen

Wij zijn bereikbaar van 08:00 tot 17:15 op werkdagen

Mastercard Maestro Visa iDeal
Winkelwagen

Geen producten in je winkelwagen

Totaal artikelen
Bezorgbijdrage
Totaal incl. BTW
Totaal excl. BTW
€ 0.00
€ 0.00
€ 0.00
€ 0.00
Minimale bestelwaarde voor bezorgen: €150,00
Vergelijk producten (0)