• Klanten geven ons een 9.5! ★ ★ ★ ★ ★ ツ
  • Dé online nummer 1 in plaatmateriaal
  • Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Baddinghout bestellen

Op zoek naar kwalitatieve betonbaddingen? Dan bent u nu op de juiste pagina! De Houtgroothandel biedt diverse lengtes betonbaddingen aan, leverbaar in heel Nederland (m.u.v. Waddeneilanden). De standaardmaat baddinghout is 63x160 (55x155mm geschaafd) en leverbaar in lengtes van 2.70m tot 5.40m. Zoekt u balken op specifieke maat? Laat het ons dan meteen weten! De levertijd van deze producten is 2 tot 3 werkdagen.

Baddinghout

Baddinghout bij De Houtgroothandel

De Houtgroothandel biedt online diverse maten baddinghout aan. Zo zijn er lengtes van 2.70 tot 5.40m. Alle betonbaddingen zijn geschaafd en direct klaar voor gebruik. 

Baddinghout afmetingen

Baddingen zijn online in één afmeting verkrijgbaar. Namelijk 60x160mm (55x155 geschaafd). Zoekt u andere maten vurenhout? Bekijk dan eens de pagina vuren balken. 

Betonbaddingen thuis laten bezorgen

Voor het assortiment baddinghout geldt een levertijd van slechts 2 tot 3 werkdagen maar let op: het is niet mogelijk deze producten op de waddeneilanden te bezorgen. 

Baddingen op maat gezaagd

Zoekt u baddinghout op specifieke maat? Laat het ons dan meteen weten. Wij zagen betonbaddingen namelijk in een razend tempo, op gewenste maat. 

  • Thuisbezorgd tussen 24 en 25 juli
  • Gratis thuisbezorgd boven de €875,00
  • Uitsluitend de beste kwaliteit

Uitgelichte categorieën

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand

Copyright © 2019 De Houtgroothandel

ideal mastercard paypal skrill